Kombninirani logoa (prazno_premium)

Четврта година по ред, најомилена природна изворска вода на македонските студенти е LADNA – PREMIUM STUBRAND 2018!

Иако секојдневно сретнуваме различни опции на пазарот, Ladna сепак успева да ја задржи својата уникатност и останува издвоена помеѓу останатите води.

Таа се истакнува со совршено избалансиран хемиски состав кој му помага на нашето тело да ја задржи виталноста и да ја зголеми енергијата. Нејзината свежина и чистота доаѓаат од изворот “Бреза” Лисец, лоциран на 1.497,5 м сред недопрената природа на зелените Осоговски планини, во исклучително чиста еколошка средина. Ladna e природна изворска вода со најниско ниво на натриум (2,18 mg/l) и PH вредност која изнесува 7,8, што ја прави иделна за сите возрасти, вклучувајќи ги и нашите најмлади потрошувачи – децата.  Поради ова Ladna го доби приматот прва вода препорачана од страна на Здружението на педијатри на Македонија. Ladna е достапна во пакувања од 0.33l, 0.5l, 1.5l и 6l PET амбалажа и 19l PC амбалажа.

На секого му треба  Голтка Здрав Живот  за убаво да започне денот, со Ladna секој ден започнува така.