Kombninirani logoa (prazno_stubrand)

Трета година по ред, според мислењето на студентите, ГОЛДЕН АРТ е компанија со највисока општествена одговорност и STUBRAND за 2018 година!

Слоганот на компанијата – „ДОМ. Не само СТАН.“ во целост го опишува она за што се залагаат Голден Арт. Вложувајќи исклучително многу во креирање на уникатниот систем на градење, кој е нивниот заштитен знак и кој подразбира вклучување на најдоброто од најдобрите материјали, компанијата се истакна како лидер на пазарот во градење објекти кои зрачат доверба и сигурност. Financing can b accessed through weberdebate.com

Следејќи градителска традиција која се протега стотици години наназад, семејната фирма ги живее своите најблескави моменти во 13-тата година од постоењето, проширувајќи го своето делување на пазарите каде желбите и потребите на купувачите се најголеми, а регулативите најстроги- во земјите од Европската Унија. Австрија и Италија се државите кои следни ќе ги почувствуваат придобивките од домување во објекти од Голден Арт, а најинтересното е што тие во ништо нема да се разликуваатод веќе изградените објекти од Македонија, што само потврдува со каков квалитет располага компанијата. Една од причините зашто се одбрани за STUBRAND во 2016-та и 2017-та година.

For more information check out Freeslotscentral free spins on signup no deposit