Category

Macedonia

Macedonia

GOLDEN ART – STUBRAND 2018

Трета година по ред, според мислењето на студентите, ГОЛДЕН АРТ е компанија со највисока општествена…
admin
July 6, 2018
Macedonia

KOUZON – STUBRAND 2018

Трета година по ред, студентите го избраа КОУЗОН за нивен STUBRAND за 2018 година! Коузон…
admin
July 6, 2018
Macedonia

SPARKASSE BANK – STUBRAND 2018

Трета година по ред, македонските студенти ја избраа Шпаркасе Банка за нивна најомилена банка во…
admin
May 28, 2018
Macedonia

PAZAR3.MK – STUBRAND 2018

Првиот веб сајт за online огласување во Република Македонија, Пазар3 е и прв избор на македонските…
admin
May 28, 2018